Νέες Θέσεις Εργασίας Στο Εξωτερικό

Διαθέσιμες Θέσεις Eργασίας

Οι θέσεις εργασίας που παρέχουμε είναι σχεδιασμένες με τρόπο έτσι ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και ταυτόχρονα να εξελίσσουν τις δεξιότητες των υπαλλήλων μας. Παρακάτω θα βρείτε μια ευρεία διαθέσιμων θέσεων εργασίας όπως Φροντιστής, Υπεύθυνος Προσωπικού, Βοηθός Παιδικής Σκηνής και Τεχνικός Υπάλληλος.

Η ημερομηνία έναρξης της σύμβασης εργασίας εξαρτάται από τη θέση που έχετε επιλέξει και διαρκεί από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Ευκαιρίες εργασίας για τους Έλληνες αιτούντες:

No items

France            Netherlands           Germany           Spain

 

Italy

Επιπλέον Πληροφορίες:

Θερινά Πάρκα:

Συνεργαζόμαστε με παραπάνω από 200 Θερινά Πάρκα στην Ευρώπη, τα οποία ποικίλουν από μεγάλα παραθαλάσσια θέρετρα μέχρι μικρότερα οικογενειακά πάρκα.

Καριέρα:

Είμαστε μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού κάμπινγκ της Ευρώπης, με μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης.

Η Ομάδα:

Δε ξεχωρίζουμε το προσωπικό μας, η ομάδα είναι μία είτε βρίσκεσαι στο θέρετρο είτε στα Κεντρικά μας γραφεία, θα υπάρχει πάντα κάποιος να σε στηρίξει σε ό,τι ζητήσεις.

Γνώση Ξένων Γλωσσών:

Η εργασία στο εξωτερικό θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τις γνώσεις σου στις ξένες γλώσσες και να γνωρίσεις καινούριες κουλτούρες.

Κοινωνικές Δεξιότητες:

Ακόμα και αν είναι η πρώτη σου φορά μακρυά από το οικογενειακό περιβάλλον, κατά τη διάρκεια της σεζόν θα εξελίξεις τις δεξιότητες σου και θα ανακαλύψεις καινούρια ενδιαφέροντα.

Γνώση Η/Υ:

Το γνωρίζουμε ότι ανήκουμε στον κλάδο του κάμπινγκ, αλλά είμαστε εκσυγχρονισμένοι. Η επαφή σου με την τεχνολογία θα είναι καθημερινή και απαραίτητη.

Τεχνικές γνώσεις:

Η διαμονή σου είτε είναι σε σκηνή είτε σε τροχοβίλα θα είναι πάντα ευχάριστη και ασφαλής. Ωστόσο, θα μάθεις να διατηρείς το κατάλυμα σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα θα εξελίξεις τις τεχνικές σου γνώσεις.

"Nothing was too much trouble for them. They were both cheerful and friendly. Solved any problems/queries immediately"