Werken op een camping

Vakantiebanen, seizoensbanen en stages in heel Europa

Meer dan een baan

Ben jij op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging voor 2019? Dan zit je hier helemaal goed. Om onze gasten de beste campingvakantie te kunnen bieden zijn wij op zoek naar klantgerichte medewerkers die op verschillende bestemmingen in Europa ons team komen versterken. We hebben zeer diverse vacatures; Van het ontvangen van onze gasten tot en met het pico bello in orde maken van onze accommodaties.

Voordelen

Salaris

We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het eind van de maand betalen we uit.

Accommodatie

We bieden je, kosteloos, een volledig ingerichte stacaravan of tent om in te wonen. Je hebt toegang tot gedeelde en privé-woonruimtes.

Reizen

Wij zorgen voor de reis naar je nieuwe werkplek. Ga je liever met eigen vervoer dan krijg je uiteraard een vergoeding voor de reiskosten.

Korting

Vanaf het moment dat je begint bieden wij je familie tot 40% korting op onze vakanties. Zo kan je familie jou altijd bezoeken.

Carrière

Wij zijn onderdeel van de grootste groep van aanbieders van campingvakanties met voldoende gelegenheid om te leren en je te ontwikkelen.

Campings

Wij zijn actief op meer dan 200 campings in Europa; van grote parken aan het strand tot klein landelijke gelegen campings.

"Topteam op camping Del Garda Village en zeer aangename accommodatie. Eurocamp meiden kwamen bij elk probleem onmiddellijk ter hulp, gaven fijne info over de omgeving"